Afrikaanse dag met Souleymane Cobra Camara en The Melodic Boys.

Souleymane Camara (Guinée Conacry, West-Afrika), zoon van de bekende percussionist en multi-instrumentalist, Sekou Tanaka Camara, heeft enkele jaren geleden in Rotterdam de muziekformatie The Melodic Boys opgericht. Een dynamische groep die zich kan aanpassen aan een kleine, intieme huiskamer, maar ook een groot poduim kan bespelen.
Naast leider van The Melodic Boys, is Souleymane, net als zijn, vader een multi-instrumentalist en speelt ook gitaar, djembé, n’goni (luit), en kora (harp).
1 keer per week heeft hij dan ook zijn eigen djembé lesgroep in Rotterdam en op een wat hoger niveau geeft hij maandelijks les in Delft. Voor koralessen komen mensen op eigen gekozen momenten langs.
Om zijn activiteiten meer onder de aandacht van Rotterdam te krijgen, maar ook om mensen bekend te maken met de verscheidenheid binnen de West-Afrikaanse muziek en cultuur, organiseren we een dag vol muziek, optredens, lespresentaties, fusionmuziek en dans en uiteindelijk een spetterend optreden van The melodic Boys!!! Zij brengen oude traditionele liedjes ten gehore, waarna de avond over kan gaan in een jammsession, zodat het publiek de muziek nog intenser kan ervaren en beleven.
Op zaterdag 27 februari, om 15.00uur in Toko 51, Kruiskade 51, opent Baba de Verhalenverteller de dag, door je mee te nemen langs een dagelijkse dag in West-Afrika. Interactief en verrassend!

In samenwerking met Stichting Cretopia hebben we een gevarieerd programma samengesteld, zodat jong en oud tot zijn trekken kan komen.

Entree voor de hele middag/avond is €7,00 (tot 4 jaar gratis) en kinderen tot 12 jaar €3,00

Drankjes en hapjes zijn er voor een schappelijk prijsje te verkrijgen en een knus marktje maakt het geheel af!!

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden