Cretopia-Rotterdam – Bijlages

  Facebook banner. Formaat: 828 x 315 pixels
  Deze banner zal worden gebruikt op de evenement pagina op facebook. Deze afbeelding mag de totale bestandsgrootte van 1mb niet overschrijden.

  Afbeelding voor website. Formaat: 500x500 pixels
  Deze afbeelding zal op de website van Cretopia-Rotterdam worden gebruikt. Deze afbeelding dient exact 500x500 pixels te zijn, en mag de totale bestandsgrootte van 100kb niet overschrijden.

  Afbeelding voor instagram. Formaat: 500x500 pixels (website afbeelding zonder tekst, let op onderruimte vrij houden. Zie frontpage website voor voorbeelden)
  Deze afbeelding zal op de social media van Cretopia-Rotterdam worden gebruikt. Deze afbeelding dient exact 500x500 pixels te zijn, en mag de totale bestandsgrootte van 1mb niet overschrijden.

  Flyer. Formaat: A3
  Deze flyer zal ter promotie op social media en op A3 en A4 formaat gebruikt worden. Gelieve minimaal A3 resolutie te gebruiken. U kunt ook eigen flyers aanleveren.
  De flyer mag de totale bestandsgrootte van 3mb niet overschrijden.

  Elektronisch billboard. Formaat: 1080x1920 pixels
  Deze afbeelding zal op meer dan 100 elektronische billboards door heel Rotterdam vertoond worden. Deze afbeelding dient exact 1080x1920 pixels (Verticaal) te zijn, en mag de totale bestandsgrootte van 7mb niet overschrijden.
  Gelieve alleen up te loaden indien afgesproken.

  Overige Bijlages

  Extra opmerkingen

  Hier kunt u opmerkingen en/of vragen omtrent de aanvraag achterlaten. Dit zal niet online worden weergegeven.

  Het verzenden kan afhankelijk van de bestandsgrootte enige tijd duren.