Natalia Magdalena Live

Kaart wordt geladen...

0

Datum/Tijd
Datum - 11/02/2017
19:00 - 22:00

Locatie
Cretopia Rotterdam/ TOKO51

Categorieën


Natalia Magdalena, singer en songwriter uit de omgeving van Rotterdam EP-presentatie.
Met dromerige, persoonlijke nummers deelt zij op een minimalistische manier haar verhaal. Haar muziek kent veel folk, country en americana invloeden. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. Passenger, Melanie Safka en Gabrielle Aplin. Ook haar voorliefde voor Johnny Cash is duidelijk hoorbaar.

Natalia Magdalena
Nostalgie, ‘Wanderlust’ en liefde zijn moetieven, die in de nummers terugkomen. Natalia Magdalena stelt zicht bloot aan het publiek en vertelt over verscheurende werking van een plotselinge reis en het voor altijd zweven tussen twee plekken, die in hart zijn gesloten. Ze beschrijft dit vanuit het principe, dat thuiskomen niet bestaat.

Sinds 2015 is Natalia Magdalena actief in Nederlandals singer & songwriter. In de afgelopen anderhalf jaar wist zij al meer dan vijftig verschillende podia op te zoeken en de publiek te betoveren met haar warme stem, die woorden doen vergeten.

Beluister haar debuut EP: I’m not coming Home.

Line-up:
– Natalia Magdalena : vocals, acoustic guitar
– Margot Nijhuis: backing vocals, acoustic guitar
– Debby: backing vocals, bass guitar
– Thomas Florusse: backing vocals, keys
– David Reisner: electric guitar
– Geroh Sybesma: drums

Het voorprogramma wordt verzorgd door Thomas Florusse en Zsuzsanna Kasius, een songwritersduo uit Dordrecht die zowel solo als samen werken aan een muzikale carrière.

Zaterdag 11 februari 19:00 uur.
Entree: €5.

Cretopia Rotterdam / Toko 51
West-Kruiskade 51
3014 AL Rotterdam

Delen: