Sandra Jonkers Street Photography Exhibition Invitation

Kaart wordt geladen...

0

Datum/Tijd
Datum - 29/04/2017
16:00 - 20:30

Locatie
cretopia/toko51

Categorieën


Met trots nodigen wij jou uit voor de opening van een unieke fototentoonstelling van een van de beste straatfotografen van Nederland:Sandra Jonkers.

Maar, dat is niet het enige goede nieuws. RAW Streetphoto Gallery is jarig! Naast de fototentoonstelling vieren wij ook dat het een jaar geleden dat wij de deuren als galerie hebben geopend.

Sandra Jonkers heeft een unieke benadering van fotografie waarbij de mens centraal staat. Het werk van Jonkers is karaktervol en getuigt van een duidelijke artistieke visie.

Het thema van de expositie is Rotterdam en de Rotterdammers. De kracht van Sandra Jonkers ligt in haar persoonlijke interpretatie van de realiteit. In haar fotografie neemt Sandra Jonkers je mee in haar beleving van de Rotterdamse straten. Laat je meevoeren in de wereld die zij laat zien middels haar foto’s.

“Zodra ik de camera om mijn nek heb hangen en de straat op ga komt een bepaald gevoel van vrijheid over me heen. Mijn hoofd, vol met alledaagse beslommeringen, loopt langzaam leeg en krijgt lucht. Tijdens het fotograferen raak ik in een ‘flow’, mijn ‘flow’. Ik schiet puur op mijn gevoel zonder dat ik daar al teveel over nadenk. Bijna onbewust componeer ik de foto in een ‘split second’.”

We willen jou van harte welkom heten tijdens de opening van de fototentoonstelling en de viering van 1 jaar RAW Streetphoto Gallery.

https://www.facebook.com/events/1647284255581521/

 

Entree: Gratis

Delen: