Indiase Qi GONG YOGA Workshop

De Qi Gong Yoga Workshop wordt gegeven door Prashant Tewati. Hij leert je het beoefenen van Yoga en Qi Gong. De wetenschap kreeg hij van zijn meester Bruno Phala Eap van Combodia.

Deze vorm van Qi Gong, wordt ook wel de vijf-dieren vorm genoemd. Dit komt voort uit inspiratie van Hua Tuo (een dokter in de geneeskunde van de Han-dynastie). De vijf-dieren zijn een tijger, een ram, een beer, een aap en een kraanvogel. Na het uitrekken als een katachtige in de ochtend kom je in een extase van ontspanning, concentratie en de openstelling van je lichaam. Voel de rust in lichaam en geest met deze Qi GONG Yoga Workshop.

Het woord Qi Gong is samengesteld uit twee Chinese ideogrammen: Qi Gong is gericht op individuele ontwikkeling, verbetering van het welzijn, een goede gezondheid, afstemming van lichaam en geest en een goede balans in het gehele lichaam. Het helpt iedereen om een goede gezondheid en vitaliteit te behouden, interne rust en ontspanning te vinden die nodig zijn voor een goed psychisch evenwicht. Ervaar de ?Kracht van het Nu “door middel van het voelen van de energie en zijn volledige aanwezigheid!

Of je nu jong, oud, beginner of gevorderde yoga-beoefenaar bent, deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Prashant garandeert een plezierige en ontspannende ervaring die je na deze workshop zelf kunt continueren. De bijzondere workshop vindt plaats van maandag 24 tot en met donderdag 27 augustus.

Deuren gaan open 19.30 om en aanvang is 20.00 uur.

Toegang: 12,50 euro.

Vooraf inschrijven is gewenst via contact@cretopia.nl met de vermelding: yoga workshop.

 

Datum: 24 t/m 27 augustus

Inloop: 19.30 uur

Aanvang: 20.00 uur

Toegang: € 12,50

Locatie: Toko 51, West-kruiskade 51 Rotterdam

Meer info: https://www.cretopia-rotterdam.nl of Cretopia’s Facebook pagina. Voor meer info over Prashant Tewati zie: https://www.facebook.com/yogameditationcelebration.

 

Ga voor meer informatie naar ons evenement op facebook:
https://www.facebook.com/events/1673581266193917/

Prashant Tewati_o

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden