Koffie met Thea

Thea Linschoten, vriendin, buurvrouw en galeriehoudster van Koffie Verkeert.

Zij overleed 16-6-2014 .

Haar galerie was haar lust en haar leven. Vele kunstenaars zijn haar schatplichtig. Na sluiting van Koffie Verkeert is er geen galerie meer voor beginnende kunstenaars die moeilijk rond kunnen komen.

Cretopia zocht expositie mogelijkheden voor jonge kunstenaars. Ruimte is zeer zeer schaars en vaak zelfs duur; ook anti-kraak. Of een galeriehouder vraagt hoge percentages en exclusiviteit. Allemaal zaken die een jonge kunstenaar niet verder helpen.

Toch gaf Cretopia niet op. En ziedaar, in navolging van Thea’s Koffie Verkeert en ter ere van een bijzondere vrouw die leefde voor de kunst, opent Cretopia de galerie KoffiemetThea. Voor de tweede maal. Deze keer in Toko51 aan de West-Kruiskade 51 te Rotterdam.

( Eerder stelde Piet Hein uit Delfshaven zijn woonverdieping geheel ter beschikking voor de galerie)

Galerie KoffiemetThea blijft zo lang bestaan als nodig is. De expositie wordt voortdurend ververst en is daarom altijd een bezoekje waard.

Galerie KoffiemetThea verkoopt kunst voor betaalbare prijzen zodat iedereen kunst aan de muur kan hebben. En wie weet breekt jouw favoriete kunstenaar wel door?

Galerie KoffiemetThea

Toko51

West-Kruiskade 51 Rotterdam

Openingsfeest:

maandag 23 november 19.300

Aansluitend bluesconcert met Keith Dunn en zijn band

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden