Leer je eigen songs schrijven onder begeleiding van de pro’s bij Zangstudio Nanda Akkerman

Zangstudio Nanda Akkerman organiseert dit najaar opnieuw Songwriting Sessions in Project Space ‘Niffo’ in Rotterdam. Voor singer – songwriters, producers en muziekliefhebbers. Onder begeleiding van professionele songwriters en hitmakers weet jij na deze Songwriting Sessions de juiste stappen te volgen voor het schrijven van een goede song.

Tijdens deze Songwriting Sessions in het weekend van 11, 12 13 , 19 en 20 november ga je aan de slag met zintuig-prikkelende oefeningen, wat maakt een een hitsong, wát doet mijn tekst overkomen op publiek en hoe verzin ik een pakkende melodie? Na een succesvolle uitverkochte eerste editie van de songwriting workshops onder begeleiding van Diggy Dex en Krystl zal jij dit najaar les krijgen van singer – songwriter Nicole Bus, (BMG Talpa/ Topnotch) de Kaapverdiaanse Rotterdammer Gery Mendes ( MC/Producer) , Nanda Akkerman én Silvia Bartolo. Drie geschreven songs die ontstaan tijdens deze sessies worden voorgedragen of opgetreden tijdens de eind presentatie van Zangstudio Nanda Akkerman op woensdag 21 december in podium Isle Munda in Rotterdam.

De Songwriting Sessions zijn een ervaring waar elke mens de ruimte krijgt om zichzelf te uiten en muzikaal te groeien. De kosten zijn vanaf €13,- per workshop. Meer info of aanmelden kan via zangstudio@nandaakkerman.nl.

facebook event
https://www.facebook.com/events/351774148499176/

songwriting_facebook-2

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden