Lekker zonder Stekker met Keith Dunn band!

De culturele pop-up supermarkt biedt live performances en akoestische muziek, iedere zondagmiddag van 14.00 – 18.00 uur onder het motto Lekker zonder Stekker! Dat is live muziek in de intieme huiskamersetting in TOKO 51. Een middag waar mensen bij elkaar komen en van akoestische muziek genieten gevolgd door een jamsessie. Rotterdammers, breng je instrument mee en join in!

 

Dit keer krijgt Cretopia’s zondagse happening “Lekker zonder Stekker” krijgt hoogwaardig bezoek van een Amerikaanse mondharmonicagigant: Keith Dunn!

Mondharmonica speler, zanger, songwriter en producer is bekend op podia van Memphis naar Moskou en van Austin naar Amsterdam, voor zijn soulvolle zang en big-gestemde, melodieuze harmonica spelen. Dit gaat gepaard met vuur en passie, diep geworteld in de Amerikaanse muziektraditie.

Keith Dunn heeft veel samengewerkt en opgetreden met de grootste muziek elite zoals: Curtis Knight, Big Mama Thorton, Walter Horton, Jan Akkerman, Big Jack Johnson en Stevie Ray Vaughan.

Zijn muzikaliteit werd ontdekt tijdens gospel in zijn jeugd. Hij was negen jaar oud, toen T-Bone Walker naar de stad kwam en een gratis openlucht concert gaf, op het veld waar hij honkbal speelde.

Keith Dunn en zijn band spelen op zondag 2 augustus de sterren van de hemel in de pop-up culturele supermarkt Toko 51 op de West-Kruiskade. Na deze spectaculaire aftrap zal dit blues festijn elke eerste en derde zondag van de maand terugkeren om de blues in Rotterdam nieuw leven in te blazen.

Keith Dunn’s stijl is lyrisch, melodieus en percussief. Het onderscheidt zich van de meeste andere mondharmonica spelers.

‘Lily Zaric, beeldend kunstenaar, zal voor authentieke ”cajun fingerfood” zorgen tijdens Keith’s concert. Keith en Lily zijn grote supporters van het initiatief Muzikaal Samenzijn die in samenwerking met bewoners van het Oude Westen met de rest van het Centrum onder het paraplus van Roffanum hun passie voor muziek delen met bijzondere evenementen’.

 

https://www.youtube.com/watch?v=me3OhJF3Dvo

 

Datum: zondag 02 Augustus

Tijd: 14.00 – 18.00 uur

Toegang: 2,50 (inclusief fingerfood)

Locatie: TOKO 51, West-kruiskade 51 Rotterdam

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorie├źn

Archief in maanden