Lekker zonder Stekker met Seafeau, Chuck en Piet Hein

De culturele pop-up supermarkt biedt live performances en akoestische muziek, iedere zondagmiddag van 15.00 – 18.00 uur onder het motto Lekker zonder Stekker! Dat is live muziek in de intieme huiskamersetting in TOKO 51. Een middag waar mensen bij elkaar komen en van akoestische muziek genieten gevolgd door een jamsessie. Rotterdammers, breng je instrument mee en join in!

Composer, dj en songwriter Seafeau! Als rapartiest maakte hij deel uit van de rapgroep MASACA: http://www.hiphopinjesmoel.com/reviews/masaca-cornerstone/. In 2014 startte hij het solo project ODD (Overly Dedicates Demo). Hiermee wil hij in de vorm van een EP zijn diversiteit laten horen. De EP zal voor de zomer online te beluisteren zijn via: https://soundcloud.com/seafeau/alterego.
Special guest Chuck Heerenveen, fenomeen op de West-Kruiskade, die naast het verzamelen van kunst, zijn leven aan dansen heeft gewijd, draagt voor uit de dichtbundel van zijn vrouw zaliger (2008) Edmee Heerenveen.

Voorafgaand het muzikale optreden is acteur en schrijver Piet Hein aan de beurt met een literaire voordracht van een column die eerder in De Metro verscheen.

Piet Hein studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en speelde als acteur in films zoals De Mislukking en de IFFR Tiger Award Winning film uit 1986. Hij heeft zijn talent verder ontwikkeld als schrijver aan de Schrijversvakschool ’t Colofon te Amsterdam en zijn theaterteksten werden internationaal gespeeld en voorgedragen.

Als regisseur en docent werkt hij in Rotterdam en is samen met Lennard de Vlieger de runner up in TOKO 51 aan de West Kruiskade. Beiden maken ze van deze leegstaande supermarkt een culturele supermarkt waar muziek, mode, theater en ondernemerschap hand-in-hand gaan.

 

Datum: zondag 19 juni

Tijd: 15.00 – 18.00 uur

Toegang: Gratis

Locatie: TOKO 51, West-kruiskade 51 Rotterdam

chuck Untitled3

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorie├źn

Archief in maanden