Margo in de Toko!

Vanaf nu liggen de mooie creaties van Margo Ramp in Toko51!

All-round creator In tegendeel tot wat haar naam doet vermoeden is Margo Ramp alles behalve desastreus. Margo is een ware creator, constructief, ambitieus en beheerst de kunst om van niets iets te  maken. De credo “If you can dream it you can do it” is haar op het lijf geschreven. Niets is haar te gek of te veel. Vol bezieling en bezinning is zij in staat om zelfstandig, in opdracht of in co-creatie maar altijd in verbinding met haar publiek een waardevol product af te leveren. Eén van haar geroemde producten zijn bijvoorbeeld de ‘Altijd-dichtbij-sieraden’, waarbij de relatie tussen dierbaren in een blijvende en verrassende gestalte krijgt.

Beauty is in the eyes of the creator
Met oog en respect voor de mens en haar omgeving gebruikt zij doorgaans natuurlijke materialen en laat zij zich inspireren door plekken in de wereld. Zij ziet schoonheid in alles en dat reflecteert zich in haar werk. Onder andere stenen, stoffen en schelpen uit Suriname en Afrika krijgen een nieuw leven ingeblazen nadat Margo er de hand aan heeft gelegd. Ook uw sieraden en hoeden kunt u voor een tweede leven toevertrouwen aan Margo.

De kunst van het geven Margo’s creativiteit kent geen beperkingen. Deze van huis uit verpleegkundige weet als geen ander wat aandacht geven en dienstverlening is. Om u van dienst te zijn draait Margo haar handen niet om, zij levert maatwerk. U vraagt, Margo draait.
Margo ontwerpt en werkt in opdracht.

 

Een deel van de opbrengsten worden geschonken aan Stichting Pink Ribbon ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek en projecten borstkanker.

 

 

Tiger Warm hart 1 Voor jou

Altijd dichtbij sieraden

Unieke ‘Altijd-dichtbij-sieraden’ Hoe geef je liefde en herinneringen vorm? Hoe kun je jouw dierbaren op een speciale manier verrassen of bij je dragen? Wij hebben het antwoord! Voor verschillende gelegenheden, mensen en smaken kan er een ‘Altijd-dichtbij-sieraad’ worden gemaakt. Bewaar een eerste tand, stukje stof van een rompertje, trouwjurk of bijvoorbeeld een plukje haar van je overleden huisdier in jouw ring of kettinghanger in de vorm van een hart of regendruppel. De afmeting van het hartje is 3 cm. bij 2,5 cm. en met een maximale hoogte van 2 cm. De afmeting van de Raindrop, de halve bol heeft een doorsnee van 3 cm.  en een hoogte van 1,5 cm. met een verstelbare ring.

Impressie:
Hart voor jou 45,50 euroWarm hart   45,50 euroMaMoni        35,50 euroshell1

Voor meer info:

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden