Noodlebar

Noodlebar
Noodlebar is serving you the best in electronic music since 2012

De komende editie zal plaatsvinden op 12 juni in Cretopia. Op deze locatie zal Noodlebar weer even teruggaan naar waar het vandaan kwam. Geen 4 on the floor techno, maar ook zeker niet alleen maar gebliep. Deze zondagmiddag zal je juist verrassen en je een goed beeld geven wat een modulaire synthesizer allemaal te bieden heeft.

Artiesten
Een van de oprichters van Noodlebar, Falafelbiels, legt voor de gelegenheid zijn soldeerbout even neer en zal je even laten zien hoe het moet. Geen voorgepatchte synthesizer, maar gewoon leeg beginnen en patchen maar. Dit resulteert in een geïmproviseerde set die daardoor continu in beweging is.

Trap&Zoid. De man uit Brussel. EMS virtuoos. Is zeker geen onbekende voor de Noodlebar events.De man neemt je mee op een reis door de krochten van het universum, via de asteroïde gordels en nebulea weer op planeet aarde. Bereidt je voor op een space set die je doet denken aan een reis met de Nostromo.

De mannen Geritz/Kaffa zijn zeker zeer muzikaal. Met Kaffa spelend op zn gitaar en een veelheid aan effectpedalen zijn zij in staat om zonder een modulaire synthesizer een sonisch tapijt ten gehore te brengen.

 

Datum: 2016-06-12 –
Inloop: 15:00
Start: 15:30
Eind: 19:00
Toegangsprijs: € 5,00
Locatie: Cretopia Rotterdam/ Toko51, West-kruiskade, Rotterdam
http://www.noodlebar.org
https://www.facebook.com/profile.php?id=333509576785824&fref=ts

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden