Opening Graffiti Tempel Rotterdam in Toko51!

Opening Graffiti Tempel Rotterdam in Toko51 West-Kruiskade 51,18 oktober aanstaande om 16.00h

Stichting Cretopia Rotterdam gaat zich inzetten voor graffiti art. De grote aftrap is op zondagmiddag 18 oktober. Vanaf 14.00 starten graffiti artiesten met hun werk op de muren te maken. Live! Het publiek kan het werkproces volgen onder het genot van haps en snaps en beats (DJ MoveCode, DJ Deniz Gursoy, en DJ Dave).

Kunstenaars die zijn uitgenodigd zijn Donovan Spaanstra, Eelco van den Berg, JDL, Peter Ernst Coolen, Damien, Ready2Rumble en Daan Botlek. Ook de oudste kunstenaar, een grote bekende van de West-Kruiskade, Roos (71) zal de spuitbussen ter hand nemen!

Klokslag 16.00 is de grand opening. De kunstwerken zijn dan klaar en vanaf dat moment is Toko51 het grootste legale indoor Graffiti Tempel van Nederland. De opening valt samen met de opening van de Rotterdamse StreetArt Route, georganiseerd door Rewriters010. Deze route eindigt om 16.00 in Toko51.

Toko 51, de culturele supermarkt van Rotterdam, maakt ruim 2000 vierkante meter muren vrij. Niet met graffiti tags, maar met graffiti illustraties en graffiti fantasy portretten. De mooiste graffiti illustraties worden voor langere tijd tentoongesteld. Maar net als op straat zal het gebeuren dat de ene artiest over de andere heen werkt om meer kunstenaars bij het project te kunnen betrekken: van aanstormend tot aan gevestigd talent. De tentoonstelling wisselt voortdurend en hierdoor blijft het spannend voor het publiek om de voortgang te blijven volgen. Dat kan ook digitaal want het hele werkproces wordt met een camera vastgelegd en is te zien via www.cretopia.nl.

Wil je meedoen aan deze bijzondere Graffiti Tempel als graffiti artiest? Breng dan een digitaal voorbeeld van je werk mee en kom je aanmelden bij Toko51 op de

West-Kruiskade 51 te Rotterdam. Bijvoorbeeld op zondagmiddag 18 oktober. Je krijgt als graffiti kunstenaar gelijk een uitnodiging voor een plek in de graffiti tempel om

later aan de slag te gaan. Vragen? Neem contact op met artist@cretopia.nl, stephanie@cretopia.nl piethein@cretopia-rotterdam.nl of lennard@cretopia.nl.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:
CBK logo FC

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorie├źn

Archief in maanden