Opening tentoonstelling Ro Heilbron

Als eerbetoon aan de vorig jaar overleden kunstenaar Ro Heilbron opent de expositie van zijn werk met openingswoord van Rabin S. Baldewsingh, een trouwe vriend van Heilbron, en een korte introductie door samensteller van de tentoonstelling Piet de Jonge, Centrum Beeldende Kunst en Jeanet Heilbron, weduwe van de kunstenaar. De schilderijen van Ro Heilbron hebben betrekking op de sociale omstandigheden in Suriname maar verwijzen ook naar andere Derde Wereldlanden of de toestand in de wereld in het algemeen.

De opening vindt plaats in TOKO 51 op woensdag, 1 juli 11:00-12:00 uur. Twintig van zijn schilderijen zijn verspreid bij verschillende winkeliers van de West-Kruiskade tijdens het Keti Kopi Festival. Route kaart van de tentoonstelling is geproduceerd door het CBK. Toegang op uitnodiging CBK. Vrij toegang voor het publiek na 1 juli in Toko 51. Voor meer informatie: www.cbkrotterdam.nl en www.ketikotirotterdam.nl.

Ook te zien tijdens de tentoonstelling: Toko 51’s collector Chuck Heerenveen presenteert zijn zeer bijzondere priv├ę bezit van Ro Heilbron.

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorie├źn

Archief in maanden