Purano beeld & geluid in de TOKO

Uit liefde voor analoog

model rood

Analoog – A way to live. In de gedigitaliseerde wereld dreigt de verbintenis met analoge techniek te verdwijnen. De vakmensen van Purano Beeld en geluid willen hun creativiteit inzetten  om oude technieken opnieuw tastbaar te maken voor ieder die daar voor open staat. Wat is er tastbaarder en beïnvloedbaarder dan analoog. Analoge techniek in een nieuwe jas!

Purano loves vinyl. Wij zijn gek op vinyl. U kunt geen transparantere techniek voorstellen dan vinyl en alle techniek er omheen. Vinyl is tastbaar, hoorbaar en zelfs voelbaar. Maar ook het oog wil het een en ander.

Wij restaureren en leveren maatwerk als het gaat om platenspelers. Voorts maken wij geluidsboxen op maat. Ze zijn uitgevoerd in RVS, hout, leer, stof…je kunt het zo gek niet bedenken.

Ze worden opgebouwd van uit het cradle to cradle principe. Afval wordt hergebruikt om een uniek en hoogwaardig(op individuele behoeften afgestemd) product samen te stellen. Hoogwaardige toonarmen, elementen en naalden maar ook plateaus worden met zorg uitgezocht en tot een geheel gesmeed.

Onze (foto) camera’s zijn absoluut uniek. Wij repareren, restaureren en verkopen analoge camera’s . Alle camera’s voor de verkoop worden eerst volledig gereviseerd en indien aanwezig is de elektronica aangepast aan de huidige tijd. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van vintage camera’s en audio. sx70srt 101

Nieuwsgierig? Vragen? Opmerkingen? Breng een bezoek aan onze werkplaats. Ook als u onze collectie platenspelers en camera’s wilt bekijken. Uiteraard kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

   

 

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden