Reggae in Town omarmd Reggae en Wereldmuziek

Zowel de artiesten als de bezoekers hebben het voorgaande evenement positief en hartverwarmend ervaren. Deze editie hebben we weer een mooie Line Up.
Ons visie en missie was tot een goed eind gebracht. Dat is ook de reden waardoor wij nu nog meer gemotiveerd zijn om door te gaan met dit concept. Wij halen het beste uit onszelf om het beste uit anderen te halen. Ons visie en missie is en blijft de zoektocht en promotie naar verborgen en nieuw talenten. Dit allemaal in de spirit van vrede een saamhorigheid.

Line Up:

• Carina Fernandes- Stage Hostess Creatieve bumblebee Carina Fernandes host deze editie. Zij beschrijft zichzelf als de zomer op een winterdag

• DJ Beto Opkomend DJ talent Genre: Reggae/Dancehall/Hip Hop

• Band met o.a. Levy a.k.a. James Bay, Jean Felipe a.k.a. Juni Keyz, Davy Henket a.k.a. Kungfu Sensei & Rushan West a.k.a. Crazygoodguy Afgestuurde talenten van het Conservatorium die verschillende instrumenten spelen; piano, gitaar, basgitaar en drummen. Deze zeer getalenteerde jongens hebben o.a. op het podium van North Sea Jazz Festival gestaan en zijn momenteel heel Europa aan het touren. We zijn heel erg trots dat we deze zeer getalenteerde muzikanten mogen presenteren bij de 2e editie van Reggae in Town.

• Zeus & Group Opkomend Hip Hop talent dat je zeker niet mag missen.

• Entje Franken Opkomende Spoken Word Talent die mensen met haar levensverhaal wil inspireren

• Amar-Lee a.k.a. Ar Catalyst ARC streeft voor verandering door middel van muziek, kunstwerken en producten geïnspireerd door het leven

• Fabz PI Deze rapper heeft zijn eigen stijl ontwikkeld en weet met zijn teksten je gedachten te prikkelen

• Osie Morales- Hoofdact Reggae band bestaande uit: Osie Morales (Lead Singer/gitarist) David Fortes (Pianist) Eugen Figueira (Bassist) en Jurgen Bastiek (Drummer). Ze zullen een reggae show weg geven waar je nog over na zal praten.

2nd-edition-reggae-in-town

Datum: 23 September 2016 –
Start: 16:00
Eind: 21:45
Toegangsprijs: € 6;00
Locatie: Cretopia Rotterdam/ Toko51, West-kruiskade, Rotterdam
http://reggaeintown.com
https://www.facebook.com/ReggaeInTWN/
https://www.facebook.com/events/1566104813697768/

Meer info: https://www.cretopia-rotterdam.nl/

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden