Shiatsu

Wat is Shiatsu en wat kan het voor u betekenen?

Shiatsu is een therapeutische Japanse behandeling die gebaseerd is op het toepassen van drukpunten op de “tsubo” (meridianen) en stretching op het hele lichaam. Het is een behandeling van hoofd tot teen en het is zo ontworpen dat het de verloop van de meridianen volgt. De behandeling is bijzonder effectief en wordt over de kleding heen gegeven. Shiatsu heeft invloed op het zenuwstelsel, de gewrichten, de spieren, het hormonale systeem, de spijsvertering en stimuleert de circulatie van de lichaamsvloeistoffen. Voor u is het van belang om te weten dat ik geen diagnose stel en niet klachtgericht werk. Ik focus mij op het herstellen van het evenwicht, daarom wordt heel het lichaam behandeld. Met Shiatsu bereik je een diepe ontspanning en dit heeft effect op fysiek, psychologisch en spiritueel vlak met als gevolg dat het zelfherstellende vermogen van het lichaam aangesproken wordt.

Gun uzelf een heerlijke ontspannende Shiatsu behandeling vol aandacht en ervaar zelf wat het voor u kan betekenen. U hoeft niet te wachten totdat de klachten zich voordoen, een behandeling werkt preventief, ontspannend en wordt ervaren als onderhoud voor het lichaam en welzijn!!

Shiatsu Stoelmassage: Bij Shiatsu op de stoel concentreer ik mij alleen op uw rug, schouders, hoofd, armen en handen. Shiatsu op de stoel is in vergelijking tot Shiatsu op de Futon mobieler en flexibeler inzetbaar en in dit opzicht meer geschikt voor bedrijven om het personeel te laten ontspannen en fit te houden.

Over mij:
Ik ben Idalina Vieira, gediplomeerde Namikoshi-Shiatsu-therapeut, Voetreflexzonetherapeut en Cuppping behandelaar. Na jarenlang Tai Chi Chuan beoefend te hebben ben ik in mijn zoektocht naar verdieping in de Oosterse kijk op de complementaire geneeswijze in het jaar 2010 in aanraking gekomen met Shiatsu en Voetreflexzone therapie. Ik heb meerdere keren perplex gestaan van het effect die een behandeling op iemand kan hebben. Shiatsu, Cupping en Voetreflexzone therapie vormen een bron waar ik met regelmaat uit mag putten om te ontspannen, in balans te blijven en mijn energiesysteem te onderhouden.

Datum: 5 Oktober 2016 – 1 Januari 2017; op dinsdag, woensdag en donderdag
Start: 12:30
Eind: 17:30
Prijs: Shiatsu op de futon €40,- / Shiatsu op de stoel €20,-
Locatie: Cretopia Rotterdam/ Toko51, West-kruiskade, Rotterdam

https://www.facebook.com/Daazul-Verde-1061001250585241/

Meer info: https://www.cretopia-rotterdam.nl/

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden