Who is you Live muziek show

Who Is You Live Show

Verschillende artiesten van binnen en buiten Rotterdam zullen zorgen voor een geweldige avond. Voor slechts € 3,- kun je er bij zijn. Mis het niet.

cretopia-flyer

Line-Up:
-Bai Feliciaa: 19 jarige singer/songwriter heeft hard gewerkt aan haar nieuwe muziek. Ze maakt nu de overgang van covers naar haar eigen werk.

-Ben Heights: Deze singer/songwriter uit Venlo is multi-getalenteerd. Hij is artiest en producent van zijn eigen werk. Heeft op Allhiphop gestaan, is op 3fm te horen en is bezig de wereld te veroveren met zijn prachtige soulvolle stem.

-Fabz PI: Rapper heeft zijn eigen stijl ontwikkeld en maakt muziek waarop je kan springen en tegelijkertijd prikkelt hij je gedachten.

-Italian Band: Pre-show jammers uit Italië die in elke formatie wel weer een show weten weg te geven.

-Jabran Demoore: Deze Amsterdammer ken je misschien wel van The Voice, waar hij in 2014 deelnemer van was. Sindsdien is hij gegroeid, hij kan zingen, rappen, produceren en schrijft zijn eigen nummers.

-Jar-C: Deze jonge fenomeen kan vloeiend Engels rappen en ook in het Nederlands maakt hij indruk. Is een geboren entertainer.

-Jeffrey Lipman: Zanger/gitarist heeft pas een nieuwe single uit.
Studeert in Rotterdam maar komt zelf vanuit Den-Haag en wil laten zien hoe gedreven hij is om door te breken met zijn muziek.

-Maryam: De 20 jarige zangeres bezorgt het publiek kippenvel wanneer ze begint te zingen. Geïnspireerd door zangers als Adele en Jessie J. wilt ze in de toekomst ook haar werk uitbrengen en heeft zeker de stem om daar kracht achter te zetten.

-Monta: Is rapper en muziek ambassadeur van Rotterdam. Is op grote podiums te zien en heeft de gave om het publiek keer op keer achter zich te krijgen.

-Osie Morales: Reggae band bestaande uit: Osie Morales (Lead Singer/gitarist) David Fortes (Pianist) Eugen Figueira (Bassist) en Jurgen Bastiek (Drummer).
Ze zullen een reggae show weg geven waar je nog over na zal praten.

Host vd avond is Amar-Lee, hij is zowel artiest als beginnende organisator en een ware entertainer.

Datum: 27-08-2016
Inloop: 18:00
Start: 19:00
Eind: 21:00
Toegangsprijs: € 3,00
Locatie: Cretopia Rotterdam/ Toko51, West-kruiskade, Rotterdam

Meer info: https://www.cretopia-rotterdam.nl/

Delen:
Cretopia Rotterdam
Volg ons
Laatste berichten van Cretopia Rotterdam (alles zien)

Archief in Categorieën

Archief in maanden